Energiatehokas koti

Energiansäästö
Energiankulutuksen valveutuneella käytöllä huomioidaan tulevaisuutta ja kodistasi saadaan taloudellisempi. Tällä alueella KNX on askeleen edellä. Säleverhot, ovikojeet, huonetermostaatit, lämmityksensäätöventtiilit ja valoanturit voivat kommunikoida keskenään KNX:n avulla. Älykäs laiteverkkko vähentää automaattisesti energian- ja lämmönkulutusta – sinun merkittäväksi eduksesi.

Tekniikka tuleville sukupolville
Koti elää sen käyttäjien mukaan. Sukupolvet tulevat ja menevät, mutta KNX pysyy. Kotiautomaatiojärjestelmää voidaan muokata muuttuvien tarpeittesi mukaan. Tämä nostaa kiinteistön arvoa pitkässä juoksussa ja alentaa muutoksista aiheutuvia kustannuksia.

Räätälöidyt tuotteet
KNX:n äly on ympäri koko kiinteistöä. Sitä kutsutaan modulaariseksi järjestelmätekniikaksi. Sen suurin etu on, että tietoverkkoa ja kotiautomaatiota voidaan laajentaa ja uudistaa koska tahansa. Olipa kyse pienestä tai suuresta projektista, remontista tai uudesta talosta: KNX tarjoaa sinulle aina parhaat räätälöidyt tuotteet ja toiminnot tehokkaimpien ratkaisujen löytämiseksi.
Siirry sivun alkuun
 
 
 


KNX Finland Ry

Toiminnanjohtaja Johan Stigzelius

PL 55, 02601, Espoo
0500 405 478
etunimi.sukunimi@knx.fi


 
Asiamies Ville Reinikainen (jäsenasiat)

PL 55, 02601, Espoo
045 635 77 24
etunimi.sukunimi@sahkoinfo.fi

 


KNX yhteistyössä